CHOPARD HAPPY HEARTS


Posted:
21/12/2017

Tags:
JEWELRY
Chopard
De Happy Hearts juwelen kunnen we beschouwen als een volwaardige en vrolijke collectie van Chopard. Oorspronkelijk ontstond de collectie als onderdeel van de Happy Diamonds collectie, maar is nu doorgegroeid tot een speelse en creatieve collectie die 2 belangrijke kenmerkende eigenschappen van Chopard combineert: bewegende diamanten en hartjes. Het resultaat mag er zijn! De ontwerpen zijn jeugdig en energetisch met leuke en warme kleuren, verkrijgbaar in zowel ringen, armbanden, bangles, halskettingen etc. Perfect om verschillende combinaties te maken voor een steeds variërende look.

Een leuke twist is de bewegende diamant in ieder juweel. Typisch Chopard! Het voegt iets extra toe aan de juwelen, wat hen echt uniek en fascinerend maakt. Stiekem kan je urenlang naar je eigen dansende diamant bewonderen.

Een deel van de CHOPARD HAPPY DIAMONDS collectie is te bewonderen op onze website (incl. prijzen). Als u de volledige collectie wenst uit te proberen, dan kan dat in onze juwelenwinkel op de De Keyserlei (46-48) in Antwerpen.

Ontdek de juwelen op onze website:

CHOPARD HAPPY HEARTS
BANGLE


CHOPARD HAPPY HEARTS
BRACELET


CHOPARD HAPPY HEARTS
RING


PRIJS & BESCHIKBAARHEID


PRIJS & BESCHIKBAARHEID


PRIJS & BESCHIKBAARHEID

 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?