HUBLOT Classic Fusion Aerofusion Moonphase


Posted:
29/07/2017

Tags:
WATCHES
Hublot
Twee jaar, zo lang duurde het voor Hublot om dit prachtige binnenwerk te ontwikkelen. Het resultaat? Een indrukwekkend horloge met een uitgesproken karakter. De Hublot Classic Fusion Aerofusion Moonphase heeft een saffieren wijzerplaat waardoor we de onderliggende architectuur van het binnenwerk kunnen bewonderen. Een binnenwerk dat enkele complicaties aanbiedt zoals een jaarkalender (dag, datum, maand) en een maanfase. Een complicatie die op heel wat belangstelling kan rekenen van liefhebbers.

De maanfase staat hier dan ook centraal. De twee zilverkleurige manen in reliëf steken af tegen de donkerblauwe hemel en wanneer de ene maan onder het donkere glas verdwijnt, komt de tweede maan weer tevoorschijn. De maanschijf met een diameter van 13 mm maakt immers één rotatie per twee maanmaanden (elke 29,5 dagen) en wordt aangedreven door een tandwiel met 59 tanden. Deze draait 1 tandje per 24 uur door.

Bovenaan zien we twee datumvensters in welke de dag en de maand worden weergeven. Dankzij de doorzichtige wijzerplaat kunnen we de mechanismes die hierachter schuilgaan bewonderen. De datum kunnen we dan weer aflezen door de wijzer in de cirkel rond de maanschijf te volgen.

De HUBLOT Classic Fusion Aerfusion Moonphase is verkrijgbaar in Titanium, Ceramic Black Magic en King Gold in 45mm.
Foto's door Maarten Slaets

Ontdek de horloges in dit artikel op onze website:
Aerofusion Moonphase Titanium
 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?