Nieuw: BELL & ROSS BR 05


Posted:
08/09/2019

Tags:
WATCHES
Bell & Ross

EEN URBAN INSTRUMENT

Bell & Ross, leidend merk op het gebied van pilotenhorloges met zijn iconische vierkante BR 03-model dat is ontworpen voor professionals onder extreme omstandigheden, onthult nu zijn BR 05-collectie. Dit nieuwe model is trouw aan de kernwoorden van Bell & Ross: leesbaarheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, en pronkt met een daadkrachtige stadse uitstraling. De lijnen van de kast zijn een combinatie van rond en vierkant, de geometrische basisvormen die zo bepalend zijn voor de identiteit van Bell & Ross.

De constructie van de BR05 gaat de discipline van het vierkant voorbij en overstijgt the perfectie van de cirkel om zijn eigen individuele karakter te bepalen. Zijn zelfverzekerde stijl omarmt de energie van de stad, haar ritme, haar rijkdom.
De BR05 is het tijdsinstrument voor stedelijke ontdekkingsreizigers.
EEN GEÏNTEGREERD ONTWERP

De BR 05 hoort bij de familie van horloges met een geïntegreerde kast: de band loopt over in de kast zodat er één geheel ontstaat. Of zoals Bruno Belamich, medeoprichter en creatief directeur van Bell & Ross, het verwoordt: «Deze integratie van kast en band is niet alleen in lijn met de visuele identiteit van ons merk, het voegt ook een nieuwe dimensie toe aan het horloge: de eerste schakel maakt deel uit van de kast. Dit soort design grijpt terug naar de jaren zeventig en wanneer we dat omzetten naar Bell & Ross, leidt dat tot een grafische stijl die zowel markant als modern is.”

EEN NIEUWE INVALSHOEK

De rijke afwerking van de BR 05 trekt de aandacht. De 40 mm grote kast is hoekig. De gesatineerde oppervlakken zijn volkomen vlak. De gepolijste schuine kanten benadrukken en versterken de volumes die ze bevatten. Deze afwisselend gesatineerde en gepolijste oppervlakken zijn ook terug te vinden op de verrassend flexibele stalen band.Extra aandacht is besteed aan de kromming van de band, waardoor alle onderdelen perfect zijn uitgelijnd. Dat zorgt ervoor dat de band moeiteloos om iedere pols past.De nieuwe collectie is ook verkrijgbaar met een geribbelde rubberen band, als stilistisch alternatief. De wijzerplaat van de BR 05, straalt door de subtiele sunray-afwerking en zorgt voor optimale leesbaarheid. Verkrijgbaar in zilvergrijs, marineblauw of diep zwart. Naast deze kleuruitvoeringen is er ook nog een ander model, met een skeleton-wijzerplaat en -gangwerk.


Deze BR 05 Skeleton, die gelimiteerd is tot 500 exemplaren, laat het BR-CAL.322-gangwerk zien dat is ontworpen door Bell & Ross.

EEN KRACHTIG SIERAAD

Dankzij het geïntegreerde ontwerp, het robuuste draagcomfort en de minutieuze afwerking is de BR05 een trouwe bondgenoot bij iedere actieve, urban levensstijl. Het is een karaktervol instrument dat kracht en elegantie uitstraalt. Het jongste mannelijke sieraad van Bell & Ross: beeldend en boeiend. Ideaal voor de stadse man die de uitdagingen van het moderne leven het hoofd biedt en die de tijd en zijn lot zelf in de hand heeft.Verkrijgbaar bij Juwelier Slaets in de Schuttershofstraat.

 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?