NIEUW: BREITLING Colt Skyracer


Posted:
03/06/2017

Tags:
WATCHES
Breitling

De nieuwste generatie van Breitling


De nieuwste Colt van Breitling is er eentje voor de jonge avonturiers onder ons. Het is de combinatie van betrouwbaarheid, origineel design en een extreem toegankelijke prijs die dit model een jonge, dynamische en competitieve uitstraling geeft.Breilight


De ultra licht en robuuste kast is gemaakt uit "Breitlight", een high-tech materiaal dat door Breitling ontwikkelt werd. Breitlight is 3.3 maal lichter dan titanium en 5.8 maal lichter dan staal, terwijl het toch sterker is. Er zijn nog extra voordelen ... zo is het materiaal bestand tegen krassen, corrosie, magnetische velden en is het non-allergeen. Dit alles gecombineerd met de coole look van het materiaal.
Leesbaarheid


Grote lichtgevende witte wijzers en cijfers steken af tegen de zwarte wijzerplaat en zorgen voor een erg goede leesbaarheid in eender welke situatie. Bovendien is het saffierglas langs beide zijde behandeld zodat 99% van alle reflecties verdwijnen.
 

 


SuperQuartz binnenwerk


Het Breitling SuperQuartz binnenwerk is 10 maal nauwkeuriger dan een standaard quartz uurwerk. Het heeft dan ook een officieel Chronometer-certificaat van de COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute), welke de internationale norm is inzake nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uurwerken.

Exclusieve band


De rubberen armband is gemarkeerd met verschillende meetschalen die handig kunnen zijn voor avonturiers (1:25,000 en 1:50,000, centimeters en inches). Het is mogelijk om de armband snel los te koppelen om deze dan als meetlat te gebruiken.


BREITLING COLT SKYRACER
BESCHIKBAARHEID & PRIJS

 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?