Nieuw: IWC INGENIEUR


Posted:
10/12/2017

Tags:
WATCHES
IWC
De nieuwe Ingenieur collectie van het Zwitserse horlogemerk IWC is een knipoog naar de originele horloges uit de jaren '50 en '60. De ontwerpen zijn namelijk geïnspireerd op vintage racewagens uit die tijd. Vandaag zijn de horloges lichter en eleganter dan ooit! Kom ze bewonderen bij Juwelier Slaets op de De Keyserlei 42 in Antwerpen.
De Ingenieur Automatic (Ref. 3570) is een eenvoudig, maar elegant horloge met drie wijzers en een datumvenster ter hoogte van 3 uur. Het is beschikbaar is 3 verschillende versies. De afgebeelde versie is de stalen versie op lederen armband met een zilveren wijzerplaat. Daarnaast bestaat er ook een stalen versie met stalen armband en zwarte wijzerplaat of een roosgouden uurwerk met een lederen armband en een ardoise wijzerplaat.

De Ingenieur Chronograph (Ref. 3808) is een indrukwekkende combinatie van sportiviteit en elegantie. De nieuwe stalen armband is speciaal voor de Ingenieur ontwikkeld. Het is een zeer comfortabele band die ook nog eens in het slot aangepast kan worden. Binnenin het uurwerk vinden we het nieuwe 69375 calibre dat door IWC ontwikkeld en gemaakt werd met een gepatenteerd opwindsysteem en 46 uren gangreserve. Dit prachtig staaltje techniek is door de saffierglazen achterkant te bewonderen.

Deze Ingenieur Chronograph Sport (Ref. 380901) is gelimiteerd op 500 exemplaren wereldwijd! Het IWC 89361 calibre met flyback functie telt de verstreken uren en minuten in de subdial ter hoogte van 12-uur. Een zachte ijzeren omhulsel beschermt het binnenwerk nog eens extra tegen magnetische velden. In de schuine rand van de wijzerplaat staat een tachymeter afgebeeld waarmee men de snelheid over een afstand van 1000 meter kan berekenen.


Ontdek deze horloges op onze website:
IWC INGENIEUR Automatic


IWC INGENIEUR Chronograph


IWC INGENIEUR Chronograph Sport


PRIJS & BESCHIKBAARHEID


PRIJS & BESCHIKBAARHEID


PRIJS & BESCHIKBAARHEID

 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?