OMEGA Seamaster Olympic Games Limited Editions


Posted:
11/02/2018

Tags:
WATCHES
Omega
Omega en de Olympische Spelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het Zwitserse horlogemerk treed immers al sinds 1932 op als de Official Timekeeper van de Olympische Spelen. Om die passie en toewijding te vieren lanceert Omega een reeks van gelimiteerde Seamaster uurwerken. De gelimiteerde uurwerken uit deze Omega Seamaster Olympic Games Limited Edition Collection zullen verkrijgbaar zijn in de 5 kleuren van de legendarische Olympische ringen: blauw, geel, zwart, groen en rood.

Het design van de wijzerplaat is geïnspireerd op de Omega stopwatches die tijdens de Olympische Spelen in 1976 gebruikt werden. De wijzerplaat, wijzers en cijfers zijn telkens erg contrasterend zodat deze steeds duidelijk leesbaar zijn. De lederen armbanden zijn geperforeerd zodat de huid goed kan ademen.

Ieder horloge is gelimiteerd op slechts 2032 exemplaren wereldwijd. Het jaar 2032 zal het 100ste jaar zijn dat Omega Official Timekeeper van de Olympische Spelen is. Bij ieder exemplaar is het gelimiteerde nummer op de zijkant van de 39,5 mm kast gegraveerd.

Aan de achterkant, rondom het Omega Master Chronometer Calibre 8800, zit een geanodiseerde aluminium ring waarop de verschillende Olympische Spelen sinds 1932 af te lezen zijn.

Het binnenwerk zelf is een METAS Certified Master Chronometer Co-Axial binnenwerk en kan magnetische velden tot 15.000 Gauss weerstaan, oa. dankzij het gebruik van een Silicium balansveer en -wiel.


De blauwe en gele versies zijn nu reeds verkrijgbaar bij Juwelier Slaets in Antwerpen!Fotografie door Maarten Slaets


Horloges in dit artikel:
OMEGA SEAMASTER OLYMPIC GAMES LIMITED EDITION - YELLOWOMEGA SEAMASTER OLYMPIC GAMES LIMITED EDITION - BLUE
PRIJS & BESCHIKBAARHEIDPRIJS & BESCHIKBAARHEID 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?