Omega Speedmaster Moonphase


Posted:
06/07/2017

Tags:
WATCHES
Omega
De OMEGA Speedmaster is inmiddels uitgegroeid tot een iconisch horloge omwille van zijn populariteit bij NASA astronauten. Zo was de OMEGA Speedmaster het eerste horloge op de maan en sindsdien wordt het horloge nog steeds gedragen tijdens elke ruimtemissie van NASA.

Deze nieuwe OMEGA Speedmaster krijgt een extra complicatie mee zodat ook wij vanop de aarde de stand van de maan optimaal kunnen bewonderen. In het venster onderaan de blauwe wijzerplaat is immers een fotorealistische weergave van de maan te zien. Leuk detail: diegenen met een loep of goede ogen kunnen de voetafdruk van Neil Armstrong spotten op het maanoppervlakte.

De subdial ter hoogte van 3 uur fungeert als minuut- en uurteller van de chronograaf. Op de subdial ter hoogte van 9 uur loopt de kleine seconde wijzer en kunnen we de datum aflezen.

Aan de achterkant van het horloge is door het saffierglazen deksel het "Co-Axial Master Chronometer 9904” binnenwerk met een automatisch opwindmechanisme te bewonderen. Het  prachtige uurwerk bestaat uit meer dan 368 componenten en voldoet aan OMEGA’s nieuwe METAS test, welke de traditionele chronometer test van COSC overstijgt … vandaar de naam "Master Chronometer”.

Vanaf nu terug beschikbaar bij Juwelier SLAETS in Antwerpen.
Ontdek deze horloges op onze website:

OMEGA Speedmaster Moonwatch


OMEGA Speedmaster Moonphase


OMEGA Speedmaster Moonphase


PRIJS & BESCHIKBAARHEID


PRIJS & BESCHIKBAARHEID


PRIJS & BESCHIKBAARHEID


 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?