EXPOSITIE: Rado Nature Collection


Posted:
03/07/2018

Tags:
Events
Rado
Midden in de stad wordt u bij Juwelier SLAETS, tijdens de 3 maand lange Rado Green Tour, ondergedompeld in de groene wereld van de grote Italiaanse Tuinen. Ontdek de prachtige Nature uurwerken in onze horlogewinkel op de De Keyserlei in Antwerpen.

Wenst u in de toekomst automatisch op de hoogte gehouden te worden van onze evenementen? Aarzel dan zeker niet om u op onze nieuwsbrief in te schrijven via de pop-up of het inschrijvingsformulier rechts onderaan op onze website.


Rado True Thinline Nature: geïnspireerd door de natuur, gemaakt door Rado

De collectie Rado True Thinline Nature is een prachtige mix van natuur en innovatie die de essentie van Rado vrijwaart en elementen uit de natuurlijke omgeving combineert met zijn design. Het is de vrucht van een creatief partnerschap met Grandi Giardini Italiani, een organisatie die zich inzet voor de promotie van het rijke erfgoed van de grote Italiaanse tuinen. Deze toevoegingen aan de collectie True Thinline vieren een prachtig huwelijk tussen design en natuur.

In onze steeds meer verstedelijkte levens kan het deugd doen om de levendige kleuren uit de natuur te dragen. De designers van Rado benutten de beste elementen uit de natuurlijke omgeving en hebben zich erop toegespitst om die esthetiek te integreren in deze nieuwe True Thinline-modellen.

Of het nu de taupekleur van de Aarde, het diepblauw van het Water of het felgroen van het Blad is, elke kleur is een lust voor het oog. Het lijkt wel een wandeling door een prachtige, verfrissende en inspirerende tuin.Hoogtechnologisch keramiek in natuurkleuren

Het palet mag dan eenvoudig en op de natuur geïnspireerd zijn, deze kleuren homogeen reproduceren in hoogtechnologisch keramiek is ongelooflijk moeilijk. Momenteel beheerst enkel Rado deze techniek.

Om perfect bij de glanzende kasten en armbanden te passen, ondergingen de wijzerplaten van elk model van de collectie een unieke behandeling om de natuur zo goed mogelijk te weerspiegelen. Het Water wordt voorgesteld door een geschilderd parelmoeren wijzerplaat die het opkomen en terugtrekken van de zee oproept. De Aarde wordt voorgesteld door een wijzerplaat met diamantpoeder die het licht prachtig weerspiegelt en breekt. En het Blad, ten slotte, wordt voorgesteld door een wijzerplaat in groen parelmoer met een bladstructuur die de bladnerven afbeelden.

De True Thinline is in vele opzichten de beste Rado, met zijn constructie volledig in hoogtechnologisch keramiek, zijn innovatieve monobloc horlogekast, en zijn lichtheid en verfijndheid perfect in harmonie met zijn duurzaamheid en krasbestendigheid. Dankzij de natuurlijke inspiratiebron roept elk model subtiel de aspecten van de natuur op, waardoor deze tijdbewaarders worden omgetoverd tot heel bijzondere accessoires. Voor al wie houdt van de natuur.Horloges in dit artikel:

RADO TRUE THINLINE NATURE
LEAF

RADO TRUE THINLINE NATURE
WATER

RADO TRUE THINLINE NATURE
EARTH

Meer informatie over dit uurwerk


Meer informatie over dit uurwerk


Meer informatie over dit uurwerk
Over Rado

Rado is een wereldwijd erkend merk, bekend voor zijn innovatief design en zijn gebruik van revolutionaire materialen voor de creatie van horloges die tot de duurzaamste ter wereld behoren. Sinds zijn prilste begin in Lengnau, Zwitserland, is Rado steeds een pionier geweest en is het merk altijd trouw gebleven aan zijn filosofie ‘Als we het ons kunnen inbeelden, dan kunnen we het maken’.

 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?