Juwelier Slaets

Al meer dan een eeuw!

Reeds 4 generaties en meer dan 110 jaar geleden werd het juweliershuis Slaets opgericht. Van de passie en expertise van horlogemaker J.-F. Slaets en z’n echtgenote, heeft het familiebedrijf sinds 1904 nog niets verloren. In tegendeel: ruim 4 generaties later is de Antwerpse Juwelier een begrip in heel België op gebied van Zwitserse horloges (waaronder Rolex, Breguet, Omega, Cartier, …), Italiaanse en Franse juwelenmerken en natuurlijk ook eigen creaties.

Uitgebreide collectie & service

Het aanbod van Juwelier Slaets bestaat uit 40 bekende topmerken, van traditioneel tot hedendaags modern. U vindt er de meest gerenommeerde Zwitserse horlogemerken, zoals Rolex, Jaeger-LeCoultre, IWC en Hublot maar ook tal van bekende juwelenmerken, waaronder Pomellato, Chopard, en Tamara Comolli... Een team van gespecialiseerde en gepassioneerde medewerkers zal u adviseren bij het vinden van uw droomhorloge en bijstaan tijdens het kiezen van de mooiste juwelen, diamanten, parels, trouw- en verlovingsringen.

 

Officiële verdeler van Rolex

Juwelier Slaets is een officiële Rolex verdeler in Antwerpen. In de gerenommeerde horlogewinkel - sinds 2021 gevestigd op de Meir na enkele decennia aan De Keyserlei - kan u in de exclusieve Rolex Corner een uitgebreide collectie Rolex horloges ontdekken. Juwelier Slaets is eveneens een erkend Rolex Service atelier met speciaal gecertificeerde horlogemakers die garant staan voor een uitstekende service en expertise.

 

Persoonlijke service en ervaren atelier

Eén van de vele troeven is het erkend horlogeatelier voor tal van Zwitserse horlogemerken. Elke dag zorgen 5 ervaren horlogemakers ervoor dat uw horloge steeds in topvorm blijft. Dankzij hun jarenlange ervaring met mechanische uurwerken - die soms honderden onderdelen bevatten - kunt u met een gerust hart uw horloge voor een herstelling of onderhoudsbeurt aan hen toevertrouwen. In het juwelenatelier van juwelier Slaets worden dan weer juwelen hersteld, gereinigd, getransformeerd of zelfs speciaal voor u ontworpen.

 

Huis van vertrouwen

Juwelier Slaets bouwt sinds haar oprichting in 1904 steeds verder aan een uitstekende reputatie en relaties met topmerken uit de Internationale juwelen- , Zwitserse horloge- en Antwerpse diamantsector. Deze erkenning blijkt onder andere uit de toewijzing van het officiële label Antwerp’s Most Brilliant, met Juwelier Slaets als eerste Antwerpse juwelier. Dit label wordt onafhankelijk toegekend op basis van een audit met 32 strenge criteria. Als internationaal erkend kwaliteitshuis, gekend voor haar eerlijke zaakvoering en expertise, verwierf het nog tal van andere labels: Best Jewellers 2017, The Maastricht Group, Ambassador FHH, …

Bij elke diamant groter dan 1 karaat wordt een officieel gemmologisch certificaat meegegeven. Deze worden afgeleverd door één van de 3 erkende certificeringsinstellingen HRD, IGI of GIA. Op verzoek van de klant kan ook een huiscertificaat meegegeven worden.

 

Twee vestigingen

Juwelier Slaets is met haar team van meer dan 20 specialisten en 2 vestigingen het leidinggevend juweliershuis in Antwerpen. Onze juwelen- en horlogewinkel zijn gelegen aan de beroemde Meir, op wandelafstand van het prachtige Centraal Station en de diamantwijk van Antwerpen. In het modehart van de stad vindt u onze winkel in de Schuttershofstraat, met aangepaste collecties.

 

Slaets watches - Meir Antwerpen

Watches & jewelry - Slaets Antwerp - Schuttershofstraat