SIHH 2018 Nieuwigheden


Posted:
29/01/2018

Tags:
Events

IWC JUBILEE COLLECTION "150 YEARS"

IWC viert haar 150ste verjaardag en om dat in de bloemetjes te zetten lanceert het Zwitserse horlogemerk een Jubilée collectie met 27 gelimiteerde horloges. Telkens met een witte en blauwe wijzerplaat. In ons overzicht tonen we enkele van onze favoriete stukken. Zo is de "IWC Tribute to Pallweber” natuurlijk zeer gelimiteerd en speciaal. Maar ook de gelimiteerde edities van de Portugieser of Portofino zijn zeer goed onthaald. De wijzerplaten bestaat telkens uit verschillende laklagen waardoor de wijzerplaat een prachtige glans krijgt. Ontdek de prijzen van deze gelimiteerde edities op onze productpagina's.
JAEGER-LECOULTRE POLARIS

Jaeger-LeCoultre lanceerde tijdens de beurs een horloge voor de moderne avonturier met een duidelijke knipoog naar het verleden. De nieuwe JLC Polaris zal in een Automatic, Date, Chronograph, Worldtimer uitvoering beschikbaar zijn, telkens met een zwarte of blauwe wijzerplaat. Ontdek ze op onze website.
PANERAI "LUMINOR LOGO"

Panerai pakt dit jaar haar basis collectie grondig aan. De vormgeving blijft erg puur en functioneel, maar binnenin de uurwerken zien we grote veranderingen. De 6 nieuwe "Luminor Logo” uurwerken zijn immers voorzien van een nieuw manufactuur binnenwerk. Het P.6000 calibre is eentje met handopwinding en 3 dagen gangreserve. Ontdek uw favoriete uitvoering op onze website.
 


CARTIER SANTOS

Ook bij Cartier groot nieuws dit jaar. Het prestigieuze merk lanceert immers een nieuwe Santos collectie. De intussen legendarische Santos werd hertekend volgens eigentijdse normen en werd meteen op vele verlanglijstjes geplaatst. Door het tijdloze karakter van Cartier ontwerpen, zal dit horloge nog lang op vele polsen prijken. Ontdek alle verschillende nieuwigheden op onze Cartier mini-website.


 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?