Tiany Kiriloff Festive Mix & Match


Posted:
17/12/2019

Tags:
JEWELRY
SLAETS Jewellery
We vroegen aan Tiany Kiriloff om haar wenslijstje voor de feestdagen met ons te delen. Met veel enthousiasme koos de Queen van mix-and-match opvallende juwelen van over de hele wereld ...  Milaan (Pomellato), Parijs (Messika), Copenhagen (Ole Lynggaard) en Antwerpen (Slaets).
POMELLATO '60

De Iconica collectie van Pomellato is geïnspireerd op de straffe jaren '60. Het Milaanse merk maakt deze juwelen als eerbetoon aan het tijdperk waarin Pomellato werd opgericht. De bolle lijnen en vormen in 18kt goud brengen ons onmiddellijk terug naar die periode. Een periode waarin Juwelier Slaets als enige in België Pomellato verkocht.SLAETS - MODERN SIGNATURE

Onze trouwe klanten weten het al langer ... wij nemen onze zoektocht naar zeldzame edelstenen zeer serieus. De unieke edelstenen die we van onze zoektocht mee terugbrengen laten dan ook niemand onberoerd. Neem nu deze prachtige blauwe aquamarijn en rode toermalijn ... twee edelstenen die door ons persoonlijk met de hand werden uitgekozen. Deze pracht exemplaren kregen vorm in one-of-a-kind ringen uit onze Modern Signature collectie. Ontworpen en handgemaakt hier in Antwerpen.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN - ELEPHANT

Ole Lynggaard Copenhagen staat bekend om haar connectie met de natuur. Zowel haar persoon als haar ontwerpen worden er onmiskenbaar door geïnspireerd. De Nature, Leaf of Elephant collectie zijn daar een voorbeeld van. Dit prachtig gouden olifantje staat symbool voor trouw, kracht en geluk ... een prachtige boodschap dus!

ONTDEK DE SELECTIE


@Tianykirilove voor Juwelier Slaets
Fotografie: @coba.photography.fashion
Productie: @thesocialstudiobe
 


More info? Fill in the form below, we'll send you our feedback as soon as possible.

 

Thank you. Your message has been sent.

 

More news?