Slaets watches & jewelry


Recent werd het Zwitserse topmerk Rolex opgenomen in het aanbod van onze horlogewinkel aan de De Keyserlei. Dergelijke horloges verdienen natuurlijk een prominente plaats zowel in onze vitrines als in onze winkelruimte ...


Samen met de architecten van Rolex werden plannen gemaakt om een exclusieve corner in te richten voor het merk. De meest aangewezen ruimte in de winkel was op de eerste verdieping, onmiddellijk naast ons atelier. Wie vandaag de horlogezaak binnenstapt en interesse heeft in een Rolex horloge, wordt uitgenodigd om via de monumentale trap de speciaal ingerichte corner te bezoeken. Terwijl u geniet van een kopje koffie of een glaasje bubbels, presenteren onze specialisten u graag de verschillende collecties op een stijlvolle en discrete manier. Van de meest bekende modellen, zoals de Cosmograph Daytona, de Submariner en de Deepsea tot de nieuwe Cellini, de Rolex collectie met een meer klassieke look. Ook de meest recente modellen kunnen er bekeken en uitgeprobeerd worden, zoals de Day-Date 40, of de Yacht-Master 40, waarover u meer kan lezen op onze blog of in ons magazine.


Onze Rolex corner is een aangename plek om de verschillende horloges te ontdekken, te vergelijken en eens om de pols te houden. En voor de echte Rolex liefhebbers hebben we telkens het laatste nieuwe Rolex magazine ter beschikking.


Juwelier SLAETS

De Keyserlei 42

2018 Antwerpen

03/213.50.81